– Et fantastisk flott arrangement

– Et fantastisk flott arrangement

Bronsevinner på lørdagens 30 km, Kathrine Harsem, er full av lovord om løypene på Gålå.

 

Plussgrader og sol gjorde kvinnenes tremil til en tøff affære for løperne. Men bronsevinner Kathrine Harsem er svært godt fornøyd med forholdene på Gålå.

 

– Dette var veldig bra. Det er sjelden vi får gå en hel ti-kilometer, sier Harsem om løypeprofilen på Gålå, der jentene altså gikk ti-kilometerssløyfa tre ganger.

 

–  Dette har vært et fantastisk flott arrangement, sier en fornøyd bronsevinner.

 

Føler seg hjemme på Gålå  

 

Få kjenner Gålå og løypene der så godt som Kathrine Harsem. Hun har nemlig feriert på Gålå hver eneste vinterferie fra hun lå i pulk.

 

– På Gålå har jeg utrolig fine minner, lært å stå telemark og snowboard, og ikke minst gått masse på ski, forteller Harsem.

 

Hun priser de varierte løypene på Gålå.

 

– Du får alt. Konkurranseløyper som er lysbelagt, slake løyper som er ypperlige for rolige turer for både sånne som meg, men også mosjonister. Du har vanvittige muligheter ettersom løypenettet er så enormt, og kobler seg på flere andre skidestinasjoner. Det er en snøsikker plass fra tidlig november, til superfine skareturer i slutten av mai, fortsetter 28-åringen som går for IL Varden Meråker.

 

Motivert

 

Harsem har to NM-bronser fra Lygna denne vinteren, i tillegg til at hun tok seg til kvartfinalen under sprinten i VM i Lahti. Fredag tok hun bronse i lagsprint sammen med Mathe Kristoffersen.

 

– Sesongen har vært mye bedre enn i fjor, og min beste, så jeg må si meg fornøyd selv om det alltid er ting jeg kan bli bedre på. Men det er det som gjør dette verdt å holde på med. Det skaper motivasjon, sier Harsem.

 

Foto: Vemund Hagen  

 

 


<< TILBAKE
HOVEDSPONSORER


SAMARBEIDSPARTNERE


SAMARBEIDSKLUBBER