TUSEN TAKK!

TUSEN TAKK!

Tusen takk til alle løpere, ledere, støtteapparat, publikum og gode samarbeidspartnere for en eventyrlig NM-uke på Gålå.

Vi fikk svært gode tilbakemeldinger etter forrige NM i 2014. Målet i år var å gjenskape den gode NM-følelsen og å løfte arrangementet enda et hakk. Tilbakemeldingene viser at vi har klart det.

 

Løypene og arenaen har aldri vært bedre, og flere av Norges beste skiløpere roser mesterskapet og løypene opp i skyene.

 

I år har vi også gjort flere grep for å gi våre gjester en smak av Gudbrandsdalen, både gjennom lokalmat og lokale kulturinnslag. Et av høydepunktene var å se 1100 ungdommer heie fram de norske skistjernene

 

Banketten lørdag kveld ble også en stor suksess med god mat og god stemning. Over 300 flotte, sympatiske og ikke minst danseglade ungdommer markerte sesongavslutningen på en flott måte.

 

Det har vært et tettpakka NM-program fra torsdag til søndag. Seniorene gikk sine siste NM dis­tanser, Teamsprint, 5 og 30 km da­mer, 10 og 50 km for herrer. U23 NM og våre kommende stjer­ner, juniorløperne, gikk sine ordinære Norgescuprenn fre­dag og avsluttet med Norges­cupfinale søndag.

 

Se alle resultater her

 

Avslutningsvis

Det er stor stas for oss at langrenns Norge kan samle på seg på Gålå etter en lang sesong med VM, ver­denscup og norgescup.

 

Vi benytter anledningen til å gratulere alle løpere med gode prestasjoner under NM på Gålå. Det har vært en fryd og en stor glede å ha dere hos oss disse dagene. Vi ønsker dere lykke til videre, og vi håper å se dere alle på Gålå senere også.

 

Hovedkomiteen for NM på Gålå 2017 del 2 ønsker å takke alle våre 400 positive og dyktige frivillige medhjelpere. Uten dere hadde det ikke vært mulig å arrangere NM på Gålå. Tusen takk til hver og en av dere.

 

Tusen takk for nå – på gjensyn til alle gode skivenner.


  


<< TILBAKE
HOVEDSPONSORER


SAMARBEIDSPARTNERE


SAMARBEIDSKLUBBER